BAM Beauty

Arculattervezés luxus szolgáltatást nyújtó női és férfi szépségszalonnak

A Beauty hitvallását tükröző designt terveztünk. A fekete és fehér színek mellett a nude, beige színt alkalmaztuk, mely reprezentálja a természetet és tisztaságot, együttes használatuk pedig prémium, luxus hatást kölcsönöz.

BAM Beauty

BAM Beauty

A BAM Beauty női és férfi szépségszalon, ahol magas minőségű luxus szolgáltatásokat nyújtanak. Tiszta, növényi, kellemes és gondosan válogatott termékeket használnak. A szalon mottója, hogy légy önmagad, a természetes szépség fokozása a cél. Fontos számukra a környezet védelme, a környezeti lábnyom csökkentése. Mindemellett, helyet foglalnak a nők támogatása mellett.

Cél volt egy olyan design kialakítása, amely tükrözi a Beauty hitvallását. A fekete és fehér színek mellett a nude, beige színt alkalmaztuk, amely reprezentálja a természetet és tisztaságot, együttes használatuk pedig prémium, luxus hatást kölcsönöz. Letisztult tipográfiai játékra épülő arculatot hoztunk létre. Egyensúlyban a női harmonikus formák és a maszkulin vaskos betűk. Mindemellett megtervezésre került a márka reszponzív weboldala, a szalon merch termékei és offline anyagai is.