Reklámügynökséget keresel? Erre számíts, ha minket választasz!

A vállalkozások egyre nagyobb számban vannak jelen a piacon, és ebben a kiélezett versenyben korántsem mindegy, hogy mennyire hozza a cég a várt eredményeket. Mindegy, hogy a nagyobb forgalom a cél, vagy szeretnél egy barátságosabb arculatot kialakítani, reklámügynökségünk komplex szolgáltatásokkal áll rendelkezésre.

Idő és pénz: a két legfontosabb tényező

Az idő pénz. – szokták mondani, és ez akkor sincsen másként, ha a céges tevékenységről van szó. Mindemellett egymástól elkülönülve is érdemes vizsgálni a két faktort, hiszen mindkettő hatással van arra, miként teljesít a cég, sikerül-e a marketing tervben foglaltakat megvalósítania.

A piaci szereplők magatartása gyakran azonnali lépéseket tesz szükségessé, ám ez korántsem egyszerű, ha nem állnak rendelkezésre a megfelelő szakemberek. Cégünk a tervezéstől a kivitelezésig többféle szakterületen profikkal dolgozik, így nem kell egyik ügynökségtől a másikig rohangálnod akkor, ha hatékony piaci jelenlét a célod. Ha saját tevékenységeddel foglalkozhatsz, és nem kell a marketinggel, reklámozással kapcsolatos teendőket is valahogy belesűrítened napodba, azzal hatékonyságot növelhetsz, és egyúttal valóban hozzáértő kezekben tudhatod az egyéb feladatokat.

Korszerűség és kreativitás

A kizárólag értékesítést célzó reklám koncepció napjainkban már nem elegendő. A potenciális vásárlók, ügyfelek problémáik megoldására keresik a válaszokat, de egyúttal saját kezükben tartanák vásárlói döntéseiket. Ahhoz, hogy napjaink piaci szereplőit sikerüljön tehát megszólítani, újragondolt stratégiára és mindenekelőtt kreatív megoldásokra van szükség. A hatékonyság azonban csak akkor valósulhat meg, ha tisztában vagyunk azzal, hogy az ügyfeleink mit szeretnének elérni. Ennek érdekében reklámügynökségünk pontosan felméri a hozzánk fordulók elképzeléseit, céljait, és ezeknek megfelelően alakítja kommunikációs stratégiáját.

Tapasztalataink szerint komplex tevékenységünk sikerét annak is köszönheti, hogy a szakmai tudás kreativitással szolgálja a projektek eredményes kivitelezését. Ebben az élet több területéről érkezett, változatos tudással és szakmákkal rendelkező profik szolgálják tevékenységünket.

Mi történik, ha hozzánk fordulsz?

Elsősorban minden lényeges információt megkérdezünk Tőled, így ezek alapján árajánlatot küldhetünk. Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink elégedettsége érdekében minden információ birtokában végezzük el az árképzést, hiszen így nem fordulhat elő, hogy az igényektől eltérően lényegesen olcsóbb vagy drágább ajánlatot kapsz.

A személyre szabott ajánlatban igyekszünk felhívni ügyfelünk figyelmét olyan területekre, amikre szintén figyelmet érdemes fordítani a célok elérésének érdekében. Lehetőséged van arra, hogy plusz igényekkel jelentkezz, feltedd kérdéseid a szolgáltatásokkal és az árakkal kapcsolatban. Ha elfogadod a megbeszélt árajánlatot, annak 50%-át előlegbe bekérjük. Az együttműködés alapját képező brief elkészítése után pedig indulhat a projekt tervezése és kivitelezése. Időközben természetesen rendszeresen egyeztetünk az ügyfelekkel, hiszen minden anyagra kérjük a jóváhagyásukat, és kizárólag akkor kerülnek gyártásba, ha számukra minden maximálisan megfelel.

Munkánk során arra törekszünk, hogy komplex szolgáltatásainkkal céljaid minél teljesebben megvalósulhassanak. Ha lehetséges, minden részfeladatot házon belül végzünk el, hiszen így mind az árakat, mind a határidőket kontroll alatt tudjuk tartani, ez pedig ügyfeleink elégedettsége érdekében sem elhanyagolható.

Vélemény, hozzászólás?

Hozzászólást csak egy név megadásával lehet beküldeni.

A hozzászólás mező ne maradjon üresen.