Sokrétű

szolgáltatások

Mindenben segítünk, amit egy profi kommunikációs ügynökségtől elvárhatsz!

Kreatív
Nyomda
Promóció
Kiállítás

Vállalati arculat tervezés

Szeretnéd, ha céged arculata valóban tükrözné vállalkozásod filozófiáját és értékrendjét? Kiváló grafikusaink és kreatív szakembereink garantálják számodra, hogy céged arculata kitűnik majd a tömegből!

Nem elég a dekoratív megjelenés. A jó ízlés mellett a legfontosabb, hogy a leendő ügyfeleket a cég arculati elemei láttán azonnal pozitív benyomás érje. Mi épp ebben lehetünk a segítségedre, a logo tervezéstő és infografika készítéstől, egészen a kiadványtervezésig és annak megszerkesztésig!

Elsősorban a komplex grafikai tervezést részesítjük előnyben, ugyanis így a céges arculat tervezésének minden szakaszában követhető az egyedi és egységes szemlélet.

Reklámfilm készítés

Napjainkban a vizuális tartalomfogyasztás óriási léptékben növekszik, így a cégek számára sok esetben elengedhetetlen a megfelelő videómarketing. Ehhez azonban már nem elég egy-egy sablonos reklámfilm, ugyanis az garantáltan nem fogja elérni a potenciális vásárlók ingerküszöbét.

Egyedi ötletekre, tudatos vonalvezetésre és átgondolt koncepcióra van szükség!

Ha látsz potenciált a reklámfilm készítésben, kérd ki szakembereink véleményét és növeld céged marketinggépezetének hatékonyságát!

Egyedi weboldal készítés – A-tól, Z-ig

Szerencsés helyzetben vagyunk, mivel marketing ügynökségünk az egyedi weboldalak készítése során, nem csak technikailag képzett webfejlesztőkre és programozókra támaszkodhat, hanem kreatív szakemberekre is. Éppen ezért, egy weboldal elkészítésekor a kreativitást és a technikai tudást maximális hatékonysággal vegyítjük.

Mi jellemzi az általunk készített weboldalakat?

  • Szilárd technikai háttér
  • Kreatív megvalósítás
  • Egyedi igényekre szabott UX és UI design
  • SEO és mobilbarát kialakítás

Kiállítás tervezés felsőfokon

A megfelelő vizuális kommunikáció az élő események alkalmával a legfontosabb. A kiállításokon és expokon a potenciális vásárlók és üzletfelek testközelből találkoznak az adott céggel, ami egyfajta azonnali értékítélettel párosul. Ezen a ponton nélkülözhetetlen a megfelelő vizuális kommunikáció, ugyanis ha a stand negatív érzéseket kelt, azzal együtt a potenciális vásárlók száma is garantáltan csökken.

A kiállítás tervezés kapcsán szakembereink minden esetben az elérendő célokat helyezik előtérbe, figyelembe véve a vizuális megjelenéssel kapcsolatos, összes kiaknázható lehetőséget.

Nézd meg egy korábbi munkánkat, amelyben részletesen bemutatjuk a kiállítás tervezés és kivitelezés szakaszait. 

Kérdésed van? Tedd fel bátran!

Miben segíthetünk?

Ha szeretnéd, hogy Neked, vagy sokkal inkább Veled dolgozzunk, vagy csak kérdéseid vannak szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk egy rövid üzenetet a jobb oldali formula segítségével.

Inkább szóban kérdeznél?

HÍVJ MINKET: +36 72 547 512

BOLKODESIGN KFT.

7631 Pécs, Füzes dűlő 23.
Pécs, Magyarország

info@bolkodesign.hu
+36 70 701 37 88
+36 72 547 512