Ha kell egy jó

kiállítási stand

Mi segítünk, hogy felfigyeljenek cégedre!

Kiállítás

Ha itt az idő, hogy a szakmai nyilvánosság vagy a nagyközönség előtt kézzelfoghatóan is bemutatkozz, akkor szükséged lesz egy kiállítási standra, ami hangsúlyosan megkülönböztet téged a konkurrenciától.

Csapatunk megtervezi neked a stand kreatív koncepcióját, és le is gyártjuk az elemeit, valamint a helyszínen időre fel is állítjuk.

Szükséged lesz még promóciós anyagokra is, prospektusra, szóróanyagokra, reklámajándékra, amiket szintén biztosítunk a számodra.

Extra igényeid vannak? Őrült ötletek?
Mi azt valljuk, nincs lehetetlen. Legalábbis nem mi leszünk a gyenge láncszem annak elérésében. De számíthatsz rá, hogy gondosan elemezzük a feladatot, és mindig igyekszünk racionálisak maradni, nem szem elől téveszteni a valódi, mindenkori célt: céged és terméked sikerre vitelét.

Érdekel hogyan készül?

 

A gombra kattintva olvashatsz egy érdekes és összetett projektről. Végighaladva a megbízás összes lépésén, a tervezéstől a kivitelezésig. 

Kérdésed van? Tedd fel bátran!

Miben segíthetünk?

Ha szeretnéd, hogy Neked, vagy sokkal inkább Veled dolgozzunk, vagy csak kérdéseid vannak szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk egy rövid üzenetet a jobb oldali formula segítségével.
Inkább szóban kérdeznél?

HÍVJ MINKET: +36 72 547 512

BOLKODESIGN KFT.

7631 Pécs, Füzes dűlő 23.
Pécs, Magyarország

info@bolkodesign.hu
+36 70 701 37 88
+36 72 547 512