Mindenben segítünk, ami

kreatív

grafika, arculat, szövegírás, fotó, video, web.

Mikor van ránk szükséged?

Ha van egy céged, egy terméked, egy szolgáltatásod, és szeretnéd ismertté tenni, mi segíthetünk.

Lehet, hogy még logód sincs, vagy szeretnéd megújítani?

Megtervezzük a teljes céges arculatodat, ha erre van szükséged. Nem csak megtervezzük, le is gyártjuk neked. A névjegykártyától a munkaruházatig. A honlaptól az autódekorig. Termékcsomagolástól a kiállítási standig.

Céges videód van már? Közösségi profilok:
facebook, youtube?

Nem biztos, hogy kell neked, nem ajánlunk mindent mindenkinek, előbb gondosan felmérjük az igényeidet, a céged profilját, a piacot, az aktuális trendeket. Javaslatokat teszünk, koncepciót állítunk fel, egyeztetünk. Három dolognak kell végül összhangba kerülnie:

  • a megrendelő igényeinek,
  • a kreatív víziónak
  • és a valóságnak.

Számíthatsz rá, hogy a legjobbat akarjuk neked, mert a te sikereid visznek előre minket is. Mindegy, hogy kis vagy nagy cég vagy, minden munka egyformán fontos a számunkra, hiszen a nevünket adjuk hozzá.

Érdekel hogyan készül?

 

A gombra kattintva olvashatsz egy érdekes és összetett projektről. Végighaladva a megbízás összes lépésén, a tervezéstől a kivitelezésig. 

 

Kérdésed van? Tedd fel bátran!

Miben segíthetünk?

Ha szeretnéd, hogy Neked, vagy sokkal inkább Veled dolgozzunk, vagy csak kérdéseid vannak szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk egy rövid üzenetet a jobb oldali formula segítségével.
Inkább szóban kérdeznél?

HÍVJ MINKET: +36 72 547 512

BOLKODESIGN KFT.

7631 Pécs, Füzes dűlő 23.
Pécs, Magyarország

info@bolkodesign.hu
+36 70 701 37 88
+36 72 547 512