Minden, ami

nyomda

kiadványok, roll-up, molinó, pop-up fal, dekoráció.

Nyomda

Az ügynökségi munka nem áll meg a kreatív koncepció kidolgozásánál. A nyomdai kivitelezés munkáját cégcsoporton belül végezzük, végig követjük a folyamatot. Így tudunk garanciát vállalni az elvégzett munkákra.

Nyomda- és dekorműhelyünk rendelkezésedre áll, ha névjegyre, arculati nyomtatványokra, cégtáblára, kirakatmatricára, bármilyen céges dekorációra van szükséged. Molinó, roll-up, pop-up fal, asztali zászló, beachflag (strandzászló), autódekor, prospektus, katalógus, szórólap, naptár – állunk rendelkezésedre, rövid határidővel, kedvező árakkal.

Speciális igényeid vannak?

Ha valamit nem tudunk házon belül megoldani, abban is tudunk segíteni, hogy megkeressük neked az optimális megoldást, megszervezzük neked a gyártást. Állandóan fejlesztjük gépparkunkat, figyelemmel kísérjük az aktuális nyomdai trendeket. Ma már az egészen apró kupakmatricától a több négyzetméteres nyomatokig képesek vagyunk kiszolgálni vevőinket.

Dekor részlegünk, ha a megrendelés jellege úgy kívánja,
az egész ország területén végez dekorációs munkákat, például benzinkúthálózat kirakatfóliázása, molinók kihelyezése.

Érdekel hogyan készül?

 

A gombra kattintva olvashatsz egy érdekes és összetett projektről. Végighaladva a megbízás összes lépésén, a tervezéstől a kivitelezésig. 

Kérdésed van? Tedd fel bátran!

Miben segíthetünk?

Ha szeretnéd, hogy Neked, vagy sokkal inkább Veled dolgozzunk, vagy csak kérdéseid vannak szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk egy rövid üzenetet a jobb oldali formula segítségével.
Inkább szóban kérdeznél?

HÍVJ MINKET: +36 72 547 512

BOLKODESIGN KFT.

7631 Pécs, Füzes dűlő 23.
Pécs, Magyarország

info@bolkodesign.hu
+36 70 701 37 88
+36 72 547 512