Logózott reklámajándék, a tökéletes

Promóció

Híredet keltjük!

Promóció

Ha a céged közvetlenül kerül kapcsolatba ügyfeleivel – konferenciákon, workshopokon, kiállításokon, szponzorált rendezvényeken – vagy szeretnél valami pluszt adni a szolgáltatásaidhoz, szükséged lesz reklámajándékokra.

Cégcsoportunk két évtizedes tapasztalattal rendelkezik ezen a téren, biztosítja számodra a legmegfelelőbb promóciós anyagok kiválasztását vagy akár legyártását is. Céglogódat emblémázó- és hímzőüzemünk viszi fel a pólókra, sapkákra, pendriveokra, tollakra, esernyőkre, kulacsokra, csak hogy néhány jellemző példát említsünk. 

De nem csak a logódat tesszük rá, mondjuk egy pendrive-ra, hanem akár a logód formájára gyártjuk neked a pendrive-ot, vagy valami olyan formára, ami jellemző a cégedre vagy termékedre.

Érdekel a kínálatunk?

Online katalógusunkban több ezer termék között válogathatsz kedvedre, de megspórolhatsz egy csomó időt, és kérheted ajánlásunkat is, felkészült kollégáink állnak rendelkezésedre.

A következő emblémázó eljárások érhetők el üzemünkben:
szitázás, szita-transzfer, tamponnyomás, hímzés.

Kérdésed van? Tedd fel bátran!

Miben segíthetünk?

Ha szeretnéd, hogy Neked, vagy sokkal inkább Veled dolgozzunk, vagy csak kérdéseid vannak szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk egy rövid üzenetet a jobb oldali formula segítségével.
Inkább szóban kérdeznél?

HÍVJ MINKET: +36 72 547 512

BOLKODESIGN KFT.

7631 Pécs, Füzes dűlő 23.
Pécs, Magyarország

info@bolkodesign.hu
+36 70 701 37 88
+36 72 547 512