Kreatív grafikai tervezés
Frissítenéd az arculatod?

Miben segíthetünk?

A fogyasztók körülbelül 71%-a szívesebben vásárol termékeket és szolgáltatásokat olyan cégektől, amelyeket ismer, elismer és szeret.
Az általunk kínált szolgáltatások professzionális támogatást nyújtanak a számodra, hogy a vállalkozásodat a lehető legtökéletesebben képviselhesd.

Ha úgy érzed, hogy:

Akkor a legjobb helyen jársz! Legyen szó kisarculat tervezésről vagy komplex imázs kialakításáról, nyomdai anyagok vagy egyéb grafikai anyagok tervezéséről, mi garantáltan megvalósítjuk az elképzeléseidet!

Márkaépítés

Teljeskörű arculatitervezésre és kivitelezésre van szükséged? A megfelelő márkaidentitás kialakítása éppen olyan fontos, mint maga a termék vagy szolgáltatás, amit kínálsz. Amennyiben szeretnéd életre kelteni és stabil alapokra helyezni a branded, bízd ránk magad! Szakértő csapatunk a céged lényegét megragadva segít kommunikálni az értékeidet.

Grafikai tervezés

Valami olyat keresel, amit a konkurenciánál még nem láttál? Tudd, hogy nem kell megelégedned a középszerű, unalmas grafikáknál! Örömmel elkészítjük a személyre szabott, izgalmas grafikáidat, amelyeket bátran használhatsz a kiadványaidban, kültéri és beltéri dekorokon, valamint a social media felületeiden és a weboldaladon. Olyan egyedi ötleteken törjük a fejünket, amit másnál még nem láttunk és tagadhatatlanul összefonódnak a tevékenységeddel!

Kik vagyunk mi?

Mi vagyunk azok, akik türelmesen hallgatunk, amikor a terveidről mesélsz, majd sokat kérdezünk azért, hogy megtaláljuk mitől egyedi a terméked/szolgáltatásod – mi az, amiért téged választanak majd az emberek a konkurenciával szemben. Ezután az aranyat érő információból létrehozzuk azt, ami segíti majd céged térnyerését, kommunikációját! 

Ha szeretnél valami egyedivel előrukkolni, valami olyan ötleted van, amiről azt gondolod lehetetlen, akkor próbálj ki minket! Szerintünk lehetséges. Alig várjuk, hogy közösen valami olyat alkossunk, amit még nem láttak a vásárlóid! Az első tollvonástól az utolsó simításokig ránk bízhatod a munkát.

Picture of Papp András

Papp András

ügyvezető

Picture of Fodor-Fazekas Eszter

Fodor-Fazekas Eszter

ügyfélkapcsolati vezető

Picture of Szennai Viktor

Szennai Viktor

kreatív vezető

Picture of Barabás Zoltán

Barabás Zoltán

senior grafikus

Picture of Lovescher Bálint

Lovescher Bálint

social marketing manager

Picture of Polgári Fanni

Polgári Fanni

marketing koordinátor

Picture of Bartusz Vivien

Bartusz Vivien

grafikus

Rólunk mondták

AirFrance KLM Group
AF-KLM
LUKOIL
Lukoil
Posta utazás
Posta
Pécsi Liszt Ferenc Zeneiskola
Zeneiskola
Express One
EXO
The Carlstar Group
Carlstar
Zengő
Zengo
Art Moon
Artmoon
Debreceni Egyetem
DEZK
AXCIS
Axcis
Pannon Limes
Pannon
Nemzeti Prófétai Mozgalom
NPM

Vedd fel velünk
a kapcsolatot!

Ha szeretnéd, hogy Neked, vagy sokkal inkább Veled dolgozzunk, vagy csak kérdéseid merültek fel, írj nekünk egy rövid üzenetet az űrlap segítségével.

Inkább szóban kérdeznél?

BOLKODESIGN KFT.
7631 Pécs, Füzes dűlő 23.
Magyarország