Rólunk

A BolkoDesignt eredetileg a Bolko cégcsoport ügyfelei részéről felmerült igény hozta létre. Mi gyártottuk promóciós termékeiket, munkaruházatukat és nyomdai anyagaikat, amivel elégedettek voltak. Szerették volna, ha egy kézbe adhatják a teljes marketing portfóliójukat, ezzel tehermentesítve a saját cégüket, ugyanakkor elkerülve a garanciális kockázatokat is. Ezek akkor – 2012-t írtunk – még jellemzően KKV-k voltak. Így a cégcsoport kiegészült egy kreatív ügynökséggel, amely azóta messze túlnőtt a meglévő ügyfélkör kiszolgálásán, és mára ügyfelei között tudhat több nemzetközi vállalatot is.

Egyvalami nem változott az évek alatt: a lelkesedésünk, amellyel minden munkának nekiállunk. Tudjuk, az ügyfeleink sikerei tesznek minket is sikeressé. De nem csak ez a nyilvánvaló motiváció.
A kreatív munka egész egyszerűen: érdekes.

A BolkoDesign csapata

Papp András

Papp András

ügyvezető

Vadon Gyula

Vadon Gyula

projektvezető

Nagy Róbert

Nagy Róbert

senior grafikus

Szennai Viktor

Szennai Viktor

kreatív vezető

Kovács Anikó

Kovács Anikó

projekt asszisztens

Márton Anita

Márton Anita

grafikus

Csatlakozz hozzánk

Nyitott pozíciók

Fodor-Fazekas Eszter

Fodor-Fazekas Eszter

projektvezető

Barabás Zoltán

Barabás Zoltán

senior grafikus

Lovescher Bálint

Lovescher Bálint

grafikus

Forgasd a világot...

Itt most nem rólunk lesz szó, hanem egy olyan ügyről, vagy olyan ügyekről, amiket nem mi végzünk, de örülünk, hogy valakik végzik őket. Olyanok, akiknek megadatott ehhez a megfelelő elhivatottság és tehetség. Nekünk máshoz van tehetségünk, de a céljaikkal maximálisan egyetértünk, és boldogok vagyunk, hogy a magunk tehetsége szerint támogathatjuk munkájukat. Szeretnénk itt is ezt tenni, felhívni rájuk a figyelmet. Rájuk és a hasonló kezdeményezésekre, melyek – úgy hisszük – a jövőnket építik.

Ha semmiről sem szeretnél lemaradni, kövess minket

A Kreatív Ipari Klaszter és a BolkoGroup tagjai vagyunk.