Rólunk

Izgalmas megoldásokat szállítunk. Cégre szabható, komplex szolgáltatásokat kínálunk ügyfeleinknek, hogy sikereiken keresztül együtt lépjünk előre.

Rövid történetünk

We are BD. Kreatív ügynökség vagyunk, extrákkal. 2014 óta kínálunk cégre szabható, komplex szolgáltatásokat ügyfeleinknek és üzleti partnereinknek. A kreatív munka a hivatásunk, az értékteremtés pedig a hitvallásunk.

Mindennapi munkánk részeként szenvedélyesen kutatunk, tervezünk és megvalósítunk, mindig a legnagyobb minőséget célul kitűzve. Független ügynökségként, valamint a BolkoGroup cégcsoport kreatív tagjaként azon dolgozunk, hogy ügyfeleink sikerein keresztül lépjünk dinamikusan előre.

Csapatszellemünket sokszínű perspektívánk, egymást kiegészítő kompetenciánk és emberi értékeink teszik teljessé. Érthetők, segítőkészek és barátságosak vagyunk, miközben a végletekig szakmaiak.

Vagyis mi vagyunk az a csapat, aki teljeskörűen megtervezi a célodhoz vezető utat, majd végigkísér rajta. Bízd ránk magad!

Kérdésed van?
Mi segítünk!

Ha szeretnéd, hogy Neked, vagy sokkal inkább Veled dolgozzunk, vagy csak kérdéseid vannak szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk egy rövid üzenetet az űrlap segítségével

Inkább szóban kérdeznél?

BOLKODESIGN KFT.
7631 Pécs, Füzes dűlő 23.
Magyarország