Pályázatok

Projekt azonosító száma: GINOP-8.3.5-18/B
Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram
 
 • a kedvezményezett neve: BolkoDesign Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
 • a projekt címe: GINOP-8.3.5-18/B, Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram
 • a projekt tartalmának rövid bemutatása: Működési költségek finanszírozása.
 • a szerződött támogatás összege: 15.000.000 Ft
 • a felhívás azonosító jele: GINOP-8.3.5-18/B
 • a projekt tervezett befejezési dátuma: 2023.12.31.

 

Projekt azonosító száma: 2020-1.1.1-KKV-START-2020-00179

Innovatív marketing kiszervezés a hazai KKV szereplők eredményességének növeléséért

 • a kedvezményezett neve: BolkoDesign Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
 • a projekt címe: Innovatív marketing kiszervezés a hazai KKV szereplők eredményességének növeléséért
 • megvalósítási helyszín: 7631 Pécs, Füzes dűlő 23. 3716/A/3
 • elszámolható összköltség: 17 040 000 Ft
 • vissza nem térítendő támogatás összege: 10 224 000 Ft
 • a vissza nem térítendő támogatás mértéke: 60 %
 • a projekt tervezett befejezési dátuma: 2022. január 3.

   

Projekt tartalmának bemutatása:

A BolkoDesign Kft. a Bolko Csoport tagja. A cégcsoport első cége, a Bolko Reklám és Szolgáltató Bt. 1999-ben reklámtermékek emblémázásával kezdte meg tevékenységét. 2014-ben megalakult a BolkoDesign Kft. a Bolko cégcsoport kreatív üzletága, amely a márka építés teljes spektrumát lefedi. Az elmúlt 6 évben -jellemzően a KKV szektorba tartozó partnereinket- a teljesség igénye nélkül az alábbi szolgáltatásokkal segítettük: marketing és értékesítési kampányok lebonyolítása, logó és arculat tervezés, brand építés, termékcsomagolás tervezés, termék piacra vezetése, vállalati weboldalak ill. webshopok tervezése, termék és profil fotózás, image, -termékismertető, és kampány videók készítése, online marketing és social média munkálatok.

A projekt célkitűzése, a hazai KKV szektor induló- és közepes méretű szereplőinek marketing- és sales eredményességének szakmai növelése és költséghatékonyabb biztosítása. Az elmúlt évtizedben megismert hazai KKV partnereinkről általánosságban elmondható, hogy jelentős tőke hiányában, csak visszafogott növekedési ütemre képesek. Mivel a meglévő erőforrásokkal többnyire a core tevékenységek javulására fókuszálnak, ezért a kommunikációs, marketing és értékesítési tevékenységre ritkán jut megfelelő összeg. Ennek hiányában ezen cégek növekedési üteme elmarad a tőkeerős cégekhez képest.

Projektünk célja a növekedési fázisban lévő KKV szereplők részére megfizethető áron, egyénre szabott, magas szakmai színvonalú marketing támogatás nyújtása, a marketing kiszervezés lehetőségével. Cégünk a teljes cégcsoport kompetenciájával képes támogatást nyújtani azáltal, hogy egy helyen, költséghatékonyan kezeljük a tervezés, a koordinálás, a kivitelezés és a gyártás feladatait. Célunk, elérhetővé tenni egy online felületen a marketing minden szükséges feladatát a partnereink számára, ami egyszerre megfizethető és magas szakmai színvonalat jelentene, közbeiktatott koordinátori szereplők nélkül, melyek költségét így havi szinten meg lehet takarítani. Ezt egy online felület és egy üzleti modell kialakításával szeretnénk elérni. Szolgáltatásunk igénybevételével, ügyfeleink gazdálkodási eredménye és piaci potenciálja növekedne itthon és külföldön egyaránt, mert kedvezőbb költséggel és magasabb szakmai színvonalon szereznének újabb partnereket. A projekt várható eredménye kezdetben havonta három-négy új ügyfél támogatása, amit a későbbiekben havi 10-15 ügyfélre szeretnénk bővíteni.