Marketing stratégia Neked!
Kampányra van szükséged?

Miben segíthetünk?

Egy vállalkozás elindítása, egy szolgáltatás vagy termék bevezetése, átalakítása, vagy népszerűsítése a piacon rendkívül összetett és integrált folyamat. Az általunk kínált szolgáltatások ebben nyújtanak professzionális támogatást. 

Ha úgy érzed, hogy:

Akkor a legjobb helyen jársz! Legyen szó marketing stratégiáról, kampány optimailzálásról vagy social media managementről, az összes terhet levesszük válladról!

Marketing stratégia

Stratégia nélkül is produkálhatsz eredményeket adhoc jelleggel, de ennél sokkal biztosabb megoldást érdemelsz! A különböző piaci szektorokra vonatkozó egyedi perspektívánkat felhasználva segítünk kidolgozni egy olyan marketing stratégát, amellyel garantált és kiszámítható sikereket érhetsz el. Légy tudatos a marketing tevékenységedet illetően Te is!

Social Media

Nem képviselni magadat a social médiában már-már bűn! Segítünk növelni a márkaismertségedet, a forgalmad és a bevételed a különböző közösségi média platformokon keresztül! Készülj fel a potenciális ügyfelek vásárlási szándékára megfelelő tartalommenedzsmenttel és érdekfeszítő kampányokkal – de ami a legfontosabb – légy jelen!

Kik vagyunk mi?

Mi vagyunk azok, akik türelmesen hallgatunk, amikor a terveidről mesélsz, majd sokat kérdezünk azért, hogy megtaláljuk mitől egyedi a terméked/szolgáltatásod – mi az, amiért téged választanak majd az emberek a konkurenciával szemben. Ezután az aranyat érő információból létrehozzuk azt, ami segíti majd céged térnyerését, kommunikációját! 

Ha szeretnél valami egyedivel előrukkolni, valami olyan ötleted van, amiről azt gondolod lehetetlen, akkor próbálj ki minket! Szerintünk lehetséges. Alig várjuk, hogy közösen valami olyat alkossunk, amit még nem láttak a vásárlóid! Az első tollvonástól az utolsó simításokig ránk bízhatod a munkát.

Papp András

Papp András

ügyvezető

Fodor-Fazekas Eszter

Fodor-Fazekas Eszter

ügyfélkapcsolati vezető

Szennai Viktor

Szennai Viktor

kreatív vezető

Barabás Zoltán

Barabás Zoltán

senior grafikus

Lovescher Bálint

Lovescher Bálint

social marketing manager

Polgári Fanni

Polgári Fanni

marketing koordinátor

Bartusz Vivien

Bartusz Vivien

grafikus

Rólunk mondták

AirFrance KLM Group
AF-KLM
LUKOIL
Lukoil
Posta utazás
Posta
Pécsi Liszt Ferenc Zeneiskola
Zeneiskola
Express One
EXO
The Carlstar Group
Carlstar
Zengő
Zengo
Art Moon
Artmoon
Debreceni Egyetem
DEZK
AXCIS
Axcis
Pannon Limes
Pannon
Nemzeti Prófétai Mozgalom
NPM

Vedd fel velünk
a kapcsolatot!

Ha szeretnéd, hogy Neked, vagy sokkal inkább Veled dolgozzunk, vagy csak kérdéseid merültek fel, írj nekünk egy rövid üzenetet az űrlap segítségével.

Inkább szóban kérdeznél?

BOLKODESIGN KFT.
7631 Pécs, Füzes dűlő 23.
Magyarország