BAM Group

Arculattervezés modern, minimál designnal és kiegészítő logó készítése

Három fő tevékenységre épülő cégcsoport egyes elemeit egyenrangúan megjelenítő, de összekapcsolható arculat megalkotása volt a feladatunk letisztult formában, mely a kiegészítő logóban is megjelenik. A tevékenységi körökhöz rendelt színkód nyerte el végül a megrendelő tetszését.

BAM Group

BAM Group arculat

A cég több, mint 15 éve van jelen aktívan az ingatlanfejlesztés és ingatlan management, a gazdasági és pénzügyi jog területén, valamint szakértői tevékenység ellátásában. A feladat összetettségét többek között ez is adta: a 3 fő tevékenységre épülő, csoportként működő tevékenység, melyek egyenrangú elemként kell, hogy megjelenjenek egy jelentősen összetett vállalati arculatban. 
 
Az brand célkitűzése egy nagyvonalú, modern, minimál design elkészítése, viszonylag szigorú belső arányrendszerrel. 1 + 3 fő alapszínt határoztunk, melyek segítenek a tevékenységi köröket kódolni a cégcsoporton és az arculaton belül is. További kérésként készítettünk egy kiegészítő logót, aminek a célja, hogy szoros kapcsolatban álljon a fő emblémával, viszont megmaradjon másodlagos jelként még akkor is, ha a két jel közvetlenül egymás mellett jelenik meg. Ezen kiegészítő logóban tűnnek fel először célzottan az arculati színek, és a fő szimbólum arányrendszerére emlékeztető színes négyzetek is.