Dics-Suli 2023

Arculattervezés és social média menedzsment országos rendezvényhez

A korábbi évekhez hasonlóan, idén is elnyertük az esemény teljeskörű online és offline megjelenésének megtervezését a weboldal fejlesztésétől a kommunikációs stratégia megalkotásán át a kivitelezésig.

Dics-Suli 2023

Dics-Suli 2023

Az ország legnagyobb keresztény zenei tábora, a Nyári Dicsőítő és Próféta Iskola több mint ezer fős, külföldi előadókat is felvonultató nyári rendezvényének terveztünk nagy arculatot. Az arculat alapját a zenére és a beszédre jellemző hanghullámok, azok mozgása, hömpölygése adta. Így a mindent átszövő láthatatlan közeg, a hanghullámok megjelenítése adja az arculat alapját. Élénk, fiatalos és energikus megjelenését a 70-es évek hangulata fűszerezte tovább.

A projekt részeként teljeskörű online (web, social, Giphy) és offline – kottafüzetek, karszalagok, matricák, térképek, menetrendek és programfüzetek – megjelenést terveztünk, weboldal fejlesztésétől a kommunikációs stratégia megalkotásán át a teljeskörű kivitelezésig.

A közösségi média tartalmak előállításán túl elkészültek az idei év legjobb dalaiból összeválogatott album 12 dalához az egyedi, animált dalszöveg videók és albumborító is, ami így már megtalálható minden ismert zenei platformon.