Globero

Social média menedzsment és stratégia tervezés

Kül- és beltéri bútorokat értékesítő márkának biztosítottuk az állandó online jelenlétet a social felületeken, beleértve a kommunikációs stratégia megalkotását teljeskörű tartalomgyártással, a kreatív szövegíráson és a grafikai megjelenésen keresztül.

Globero
Social jelenlét

A Globero magyar, prémium kül-és beltéri bútorokat értékesítő márka. Megbízásunk célja az állandó online jelenlét biztosítása a social felületeken, ezen belül előtérbe helyezve az Instagramot és a Facebookot.

A tartalomgyártáson kívül termékfotózás és fotófeldolgozás, oldal moderálás, hozzászólások és bejövő üzenetek kezelése is a projekt részét képezte.
A márkának éveken keresztül készítettük a teljes online jelenlétét, ami lefedi a social platformokon való értékesítést is.  Az értékesítés során a kampányokkal 2019-ben megdupláztuk az előző évhez képest a bevételt, míg 2020-ban már háromszoros árbevételt értünk el a webshopon. A márkaismertség a Facebookon volt a legkiemelkedőbb, ahol több mint 80.000 követőt sikerült toboroznunk 3 év alatt.