Seres chili

Logótervezés chili készítményekhez

A kreatív tervezés során a mérges kígyók mérgét állítottuk párhuzamba a különböző chili szószok erősségével. A logóban összetekeredett kígyó látható felülnézetből, ami egyben a chili alakját is megjeleníti.

Seres chili

Seres chili selection

Projektünkben egy induló vállalkozás megjelenésének kialakítása volt a feladatunk. Az ügyfél chili paprika termesztéssel foglalkozik és ebből chili készítményeket gyárt. Napjainkban a chili szószok fogyasztása egyre elterjedtebb Magyarországon is, és a különböző erősségi szintű választéknak köszönhetően minden fogyasztó megtalálhatja a saját maga ízlésének megfelelőt.
 
A koncepciónk, a mérges kígyók mérgének párhuzamba állítása a chili készítményekkel. A különböző szószok különböző kígyófajtákat képviselnék főképp színtől függően.
A logótervben egy mérges kígyó látható felülnézetből összetekeredve, szinte támadás előtti testhelyzetben egy chili alakját veszi fel. A  cégnév a “Seres – chili selection” lett, utalva a termelőre és ezzel egy személyesebb megfogalmazásba helyezve a terméket. Ezt erősítve egy kézírás jellegű betűtípus párosul az emblémához.