Valóra váltjuk
a céges víziódat

Professzionális offline szolgáltatások egy kézben.

Bármire legyen szükséged, ránk számíthatsz

Stresszmentes
tervezés & kivitelezés

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy zökkenőmentes élményt szerezz nálunk!

Egyszerű kapcsolattartás

Többet nem kell legalább három beszállítóval és alvállalkozóval egyszerre egyeztetned. Egyetlen kapcsolattartón keresztül hatékonyan elintézhetsz mindent, amit csak megálmodtál céged számára.

Kifogástalan minőség

Kiváló szakemberekkel és eszközökkel, a megfelelő know how birtokában olyan szolgáltatást biztosítunk céged számára, ami révén a magas minőség elvárt és garantált.

Betartott határidők

Mindig a kapacitásainknak megfelelően vállaljuk el a megrendeléseidet, így az előre leegyeztetett és tervezett határidőket maximálisan tiszteletben tudjuk és szándékozunk is tartani.

Amire nálunk számíthatsz

Mindig arra törekszünk, hogy a maximumot hozzuk ki szolgáltatásainkból.

Reklám & termékfotózás

Házon belül oldjuk meg

Széles szolgáltatási palettánknak köszönhetően egy kézben tudhatod az összes megrendelésed. Házon belül komplett szakmai csapat várja, hogy céged offline és online anyagain dolgozhasson egyaránt. Megvalósítjuk céged vízióját, miközben az összes terhet levesszük a válladról.

Bízd ránk magad!

Bármilyen platformra lefordítjuk a márkádat! A cégedre szabható szolgáltatásaink közül mindig az igényednek megfelelő, legelőnyösebb összeállítást biztosítjuk számodra.

Vedd fel velünk a kapcsolatot és kérj tőlünk konkrét ajánlatot!

Kapcsolatfelvétel
1
2
Igényfelmérés
3
Árajánlat

Rólunk mondták

„Hogy mitől jó egy grafikus csapat? Attól, hogy megvalósítják az elképzeléseimet pontosan úgy, ahogyan azokat megálmodtam... A srácok egyszerűen mindenben otthon vannak és profik módjára, flottul, pontosan, precízen teszik a dolgukat! Köszönöm Nektek!”
Kiss Jenő testépítő
IFBB World Amateur Championship
győztes 1996
„Rendkívül megbízható, rugalmas és készséges csapat, tökéletesen kivitelezett minőségi munkával. A megrendelt anyagok az elképzelésünk által születtek meg, ugyanazt kaptuk vissza, amit megálmodtunk, beleszőve a grafikusuk minimalista, kifinomult stílusával. Fantáziadús, kreatív ötletek és minőségi munka, ahogyan azt egy Partner várja. Köszönöm szépen a munkátokat és remélem a jövőben is együtt tudunk dolgozni.”
Által Krisztina
Humánia HRS Group Zrt.
marketing asszisztens
„Amikor kreatív ügynökséget kerestünk termékünk piaci bevezetéséhez, a következő elvárásaink voltak: legyen az ügynökség önállóan dolgozó, megbízható, pontos, innovatív, modern és ami nagyon fontos, érezze a termékünket a sajátjának. Minden területen maximálisan elégedettek vagyunk az eddigi, közösen elért eredményekkel.”
Verle Zoltán
It's wood Kft.
ügyvezető
„Gyorsan dolgoznak és rugalmasan reagálnak az új feladatokra, tehát nem kell aggódni a határidős munkák miatt. A humor és találékonyság terén még egy év intenzív együttműködés után is okoznak vidám perceket az irodai munkatársaink körében.”
László Kriszta
LUKOIL Magyarország Kft.
„Az első̋ grafikus cég, akivel dolgoztattam, és soha nem is kerestem utána másikat. Profi munka, hihetetlenül gyorsan!”
Láng Levente
Pinel Snorkel
marketing vezető
„A megrendeléseinket minden esetben határidőre, kifogástalan minőségben teljesítik. Esetlegesen előforduló egyedi kéréseinkre felkészült szakembereik segítségével igyekeznek megoldást találni. Reméljük, hogy a jövőben is lesz még alkalmunk ezzel a korrekt és rugalmas céggel együttműködni.”
Dr. Szikra László
Somogy Megyei Kormányhivatal
igazgató

Az offline anyagaid
nem készülnek el maguktól!

Ha még mindig bizonytalannak érzed magad, akkor arra bátorítunk, hogy tedd meg az első lépést és vedd fel velünk a kapcsolatot! Szakmai tapasztalatunknak köszönhetően biztosan tudunk segíteni a pontos igényfelmérésben és a kivitelezésre váró feladatok közötti eligazodásban.

Kérj ingyenes konzultációt!

Kérdésed van?
Mi segítünk!

Ha szeretnéd, hogy Neked, vagy sokkal inkább Veled dolgozzunk, vagy csak kérdéseid vannak szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk egy rövid üzenetet az űrlap segítségével

Inkább szóban kérdeznél?

BOLKODESIGN KFT.
7631 Pécs, Füzes dűlő 23.
Magyarország