Vértezd fel magad ügyfélszerző marketing stratégiával!

Zökkenőmentes ügyfélszerzés, menedzselhető költségek, növekvő bevétel. Érdekel?

kreatív marketing ügynökség
digitális marketing ügynökség

Stratégia nélkül a marketinged:

Megfelelő stratégiával lehetséges

Milyen, amikor marketing tevékenységed minden eleme összhangban működik és tudatosan lépteti előre a cégedet? Tapasztald meg, ahogyan szertefoszlanak a vállalkozásodat béklyóban tartó kétségek.

Stabil piaci helyzet

A cégedre szabott marketing stratégia kiszámíthatatlan időkben is életben tartja a vállalkozásodat és növekedést tesz lehetővé, legyenek bármilyen baljósak a piaci körülmények.

Kiszámítható bevétel

A tudatos stratégia lényege, hogy olyan önműködő marketing rendszert építsünk a céged köré, amely kiszámítható és tervezhető bevételt biztosít a számodra, pangó időszakok nélkül.

Menedzselhető költségek

Ha a marketinget eddig csak
az égbeszökő költségeiről ismerted, nem pedig az ügyfélszerző erejéről, akkor itt az ideje, hogy befektetett erőforrásaid tervezhetően, új ügyfelekben térüljenek meg.

Facebook hirdetéskezelés

Amiben számíthatsz ránk!

A radikális előrelepéshez cégednek komplett cselekvési tervre van szüksége. Mi egy kézben gondoskodunk mindenről, ami csak szóba kerülhet:

Érdekel, hogyan tudnánk
máris segíteni neked?

Konzultálj velünk díjmentesen!

Milyen velünk dolgozni?

Mi vagyunk az a csapat, aki hatékonyan megtervezi az utat, amely a célodhoz vezet. Érthetők, segítőkészek, barátságosak vagyunk, miközben a végletekig szakmaiak.

Együttműködésünk során végre a legjobb kezekben és maximális biztonságban érezheted magad. A különböző piaci szektorokra vonatkozó egyedi perspektívánkat felhasználva segítünk kidolgozni egy olyan marketing stratégiát, amellyel garantált és kiszámítható sikereket érhetsz el. De nem csak a tervezésben segítünk, hanem a kivitelezésben is állunk rendelkezésedre!

Rólunk mondták

„Hogy mitől jó egy grafikus csapat? Attól, hogy megvalósítják az elképzeléseimet pontosan úgy, ahogyan azokat megálmodtam... A srácok egyszerűen mindenben otthon vannak és profik módjára, flottul, pontosan, precízen teszik a dolgukat! Köszönöm Nektek!”
Kiss Jenő testépítő
IFBB World Amateur Championship
győztes 1996
„Rendkívül megbízható, rugalmas és készséges csapat, tökéletesen kivitelezett minőségi munkával. A megrendelt anyagok az elképzelésünk által születtek meg, ugyanazt kaptuk vissza, amit megálmodtunk, beleszőve a grafikusuk minimalista, kifinomult stílusával. Fantáziadús, kreatív ötletek és minőségi munka, ahogyan azt egy Partner várja. Köszönöm szépen a munkátokat és remélem a jövőben is együtt tudunk dolgozni.”
Által Krisztina
Humánia HRS Group Zrt.
marketing asszisztens
„Amikor kreatív ügynökséget kerestünk termékünk piaci bevezetéséhez, a következő elvárásaink voltak: legyen az ügynökség önállóan dolgozó, megbízható, pontos, innovatív, modern és ami nagyon fontos, érezze a termékünket a sajátjának. Minden területen maximálisan elégedettek vagyunk az eddigi, közösen elért eredményekkel.”
Verle Zoltán
It's wood Kft.
ügyvezető
„Gyorsan dolgoznak és rugalmasan reagálnak az új feladatokra, tehát nem kell aggódni a határidős munkák miatt. A humor és találékonyság terén még egy év intenzív együttműködés után is okoznak vidám perceket az irodai munkatársaink körében.”
László Kriszta
LUKOIL Magyarország Kft.
„Az első̋ grafikus cég, akivel dolgoztattam, és soha nem is kerestem utána másikat. Profi munka, hihetetlenül gyorsan!”
Láng Levente
Pinel Snorkel
marketing vezető
„A megrendeléseinket minden esetben határidőre, kifogástalan minőségben teljesítik. Esetlegesen előforduló egyedi kéréseinkre felkészült szakembereik segítségével igyekeznek megoldást találni. Reméljük, hogy a jövőben is lesz még alkalmunk ezzel a korrekt és rugalmas céggel együttműködni.”
Dr. Szikra László
Somogy Megyei Kormányhivatal
igazgató

Hogy néz ki a gyakorlatban?

Nézzük, mi fog történni, miután felveszed velünk a kapcsolatot!

1
Igényfelmérés
2
Ajánlattétel
3
Stratégia alkotás
4
Kivitelezés
5
Auditálás

Még mindig nem döntöttél?
A marketing ­stratégiád nem találja ki magát.

Ha a stabil növekedés mellett szeretnéd letenni a voksodat, akkor egy teljes mértékben a cégedre szabott cselekvési tervre van szükséged. Megfelelő stratégia hiányában, eredmények nélkül, a növekvő marketing költségek csapdájában maradsz.

Mit gondolsz,
kész vagy változtatni ezen?

Kérdésed van?
Mi segítünk!

Ha szeretnéd, hogy Neked, vagy sokkal inkább Veled dolgozzunk, vagy csak kérdéseid vannak szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk egy rövid üzenetet az űrlap segítségével

Inkább szóban kérdeznél?

BOLKODESIGN KFT.
7631 Pécs, Füzes dűlő 23.
Magyarország